Реклама
Престиж

Најдобрите коли кај нас и во светот

Реклама

„Во продолжение ќе ви нафрлиме неколку модели на коли кои ги обележаа изминатите 50 години.“

Маркетинг

Многу од нив на сите ни се добро познати и покрај тоа што не сме навикнати да се вртат низ улиците во нашето маало (Ова се однесува на оние брзите, лудите, од другата страна на светот!).

Но, сосем би била поинаква галеријата ако зборуваме само за колите што го обележаа минатото кај нас. Некои од нив како „најјаки“ идат на крај. Погледнете ја 50 годишната автомобилска индурсрија со свои очи и самите одлучете дали некогаш нешто сме пропуштиле! :)

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altВиди кои коли се паркирани во нашиот HI-Tech Паркинг!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button