Престиж

Мотори од наредната генерација

NX – Next Generation се мотори со сосема поинаков стил, изглед, боја и…буквално сé!“

Секако дека сега кога дојде пролетта и топлото време, нашите градови се повеќе и повеќе ќе добиваат „италијански шмек“ – улиците ќе бидат преполни со скутери, „брзинци“, кросеви, па и по некој чопер! Ние денес се решивме да ви прикажеме галерија од вашите омилени машини на две тркала, но со малку поинаков концепт. Станува збор за мотори на иднината, за кои сме сигурни дека нема да го остават рамнодушен ни еден вљубеник, па и само љубител на екстра машина.
Погледнете за што станува збор, па потоа може да направите и една мала прошетка до локалниот дилер на мотори, односно авто салон и направете една добра зделка со парите кои ги чувате за паметни инвестиции.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button