Огласи
Огласи 2
Престиж

Мистер Бин треба да плати скоро 1.5 милион долари за поправка на неговото „автомобилче“

Огласи 3

Актерот Рован Еткинсон, попознат како Мистер Бин, за поправка на неговиот ексклузивен автомобил Мекларен Ф1 мораше да чека повеќе од 1 година и да плати скоро милион и пол долари.

Овие супер ексклузивни автомобили, кои чинат купишта пари и кои ги поседуваат само најбогатите луѓе, се направени од најскапите материјали, па секоја нивната поправката претставува голема главоболка за автомеханичарите. Нивните каросерии најчесто се од јаглеродни влакна, деловите од моторот се направени од злато, па така и најмала гребнатинка, преставува голем проблем за поправање.

Chevrolet Corvette Stingray: Американска пргавост! »

Токму затоа сoпствениците овие автомобили ги возат само во идеални услови и тоа само неколку пати во годината, што очигледно не е случај и со Мистер Бин:

Audi R8 за 2013 година »

Ме фаќа депресија кога ќе видам ваков автомобил да стои во гаража. Злосторство е тие да не се возат!“ – изјави тој за Clasic&Sports Cars.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button