Престиж

Мини велосипед на расклапање

„Погледнете го овој модел на МИНИ велосипед со 24 брзини!“

Дизајниран да го собере во вашиот Mini Cooper, па дури и во – претпоставувам дека погодивте – во вашето фиќо. Ах, каде беа луѓево да го измислат пред 10-20 години, ќе растуреа на нашиот пазар! А сега, кој од нашиве вози Mini Cooper?! По ѓаволите!:)

alt

alt

alt

alt

alt

altЗа останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button