Престиж

Mercedes-Benz CLA 45 AMG за 2014 година

Новиот Mercedes-Benz има сé што се бара од еден автомобил, па дури и повеќе од тоа!

alt 

Иако службено и официјално ќе биде претставен дури наредната недела во Њу Јорк, Mercedes сепак се реши да ни открие што можеме да очекуваме.

alt 

Луксузниот автомобил со пет врати е опремен со 2.0 литарски, четвороцилиндричен генератор со сила од 360 КС и 322 Nm момент на вртење, а за брзина од сто километри на час се му потребни само 4.6 секунди!

alt 

alt 

alt 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button