Реклама
Престиж

McLaren Pro велосипед

Реклама

„Овој супер аеродинамичен модел на велосипед е излезен од фабриката Specialized.“

Маркетинг

Доколку сакате да го имате во вашето „подрумче“, треба да одвоите 9000 долари од вашиот буџет и  McLaren Pro велосипедот е ваш! И секако, никако не давајте и го велосипедот на вашата сакана да заврти крукче, бидејќи за него нема помошни тркала! :)

alt

Маркетинг

alt

   alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button