Огласи
Огласи 2
Престиж

Maybach – најскапата кола на светот

Огласи 3

Maybach Exelero прв пат беше претставен од германскиот производител во 2005г. “

За овој автомобил за двајца е речено дека е најбрзиот на светот, со топ брзина од 351km/h.- а цената му е неверојатни 8 000 000 $! Ова автоматски значи дека треба да сте мноооогу богати, дури само и за да фантазирате за купување на ова „маченце“. Бидејќи знајте дека со тие пари можете да купите (или изградите) вили на три различни континенти, „викендица“ на Алпите и истовремено да возите Mercedes S-Class во секоја од овие куќички, чисто како accessory.Но од друга страна, ако станете новиот P Diddy, можете да си дозволите да го купите како роденденски поклон на вашиот син од 4-тата жена.

Како и да е, не мора да имате воопшто пари за да уживате гледајќи ги фотографиите кои ние ги припремивме за вас. А после ова (ако сте вистински фанатик по коли), ние ви предлагаме да испиете некое пивце, па да „ударите“ на лесна дремка, во која ќе сонувате како го возите овој “dream car”……и не берите гајле, ние сме секогаш тука за вас, да ги исполниме вашите „влажни“ соништа.  

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button