Реклама
Престиж

Маси со ликот на Калифорнија

Реклама

„The Golden State – е фирма со која што можете да живеете, да сурфате, и што е најинтересно – сега со/до нив можете и да седите!“

Маркетинг

Овие прекрасни дрвени даски направени се во J. Rusten студио за фурнитура и чинат од 1600 до 3000$. Ако сте доволно упорни, можеби ќе ви направат и со ликот на Вергина и Македонија! Па нека умрат душманите!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Отвори Тефтер, види нешто интересно!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button