Огласи
Огласи 2
Престиж

Maserati Quattroporte

Огласи 3

„Еве го зашеметувачкиот Maserati Quattroporte, кој претставува подобрено верзија на линијата Black Bison на стилизирана опрема и додатоци.“

Во пакетот е вклучен нов браник, преден разделувач од јаглеродни влакна, LED предни светла. Задниот дел има исто така преиначен браник, и хромски издувен систем. Предните, како и задните светла на Maserati Quattroporte се направени црни, со цел да се вклопат во црно белата тема на тркалата. Цената на опремата (без тркалата ) е 7 735 евра, под услов секако, претходно веќе да го имате и самиот модел. Уживајте во оваа мала галерија.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button