Престиж

Maltese Falcon: ултра модерна јахта на едра!

Оваа луксузна мага јахта е долга 88 метри о е една од најскапите на светот, а за еднонеделно изнајмување потребно е да се издвојат – ни повеќе, ни помалку – 420 000 евра.

alt 

Едрилицата Maltese Falcon е наменета за 12 луѓе, сместени во 6 удобни кабини, со можност за користење на приватна теретана. Исто така, јахтава има површина на јарболот од 2 400 метри квадратни, а ја движат два Deutz мотори од 1 525 Kw.

Но доста со бројки и спецификации, да се свртиме кон визуелниот дел кој ќе ви ги разјасни сите оние работи кои што во текстов погоре не биле комплетно разбрани.

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button