Огласи
Огласи 2
Престиж

Лудо возење во Ferrari 458 Spider

Огласи 3

Веќе ви имаме пишувано и комплетно претставено овој неодолив модел на Ferrari, но тоа не значи и дека го имате видено на дело и тоа во вакво издание…

alt 

На тоа се надоврзуваат и следниве зборови:

Не прашувајте ме како се решив да го возам. Каснам година дена со оваа рецензија, па луѓето веќе знаат сé што треба да знаат. Но дали знаат и каков е Spider-от кога возите како лудак?! Епа сега ќе дознаете.“ , вели Chris Harris, човекот зад воланот во ова видео.

{youtube}hIKu7l7XT3s{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button