Реклама
Престиж

ЕкоСмарт логорски оган

Реклама

„Се наоѓате покрај море, имате купено пијалак и единственото нешто што во моментот ви фали на самата плажа, додека се веселите со пријателите, е вистински огин!“

Маркетинг

Но, доколку го имате овој EcoSmart Fire Stix, проблемот ви е решен! И што е најинтересно од се тој не ја загадува околината бидејќи работи на био-гориво и може да издржи цели 8 часа со едно полнење.

Па, повикајте ги пријателите и правец на плажа!

Маркетинг

alt

alt

altЗа останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button