Реклама
Престиж

Летечки Ferrari

Реклама

X-Racer-от, дизајниран од Vincent Montreuil се издигнува над патеката, дури и повеќе од тоа…“

Маркетинг

Кога некој би ви понудил Ferrari, а вие го одбиете, тоа може да ве стави во категорија на „одлепени“.Е сега, а кога пак би ви понудиле „Летечко Ferrari“ а вие го одбиете, тогаш ќе бидете класифицирани во КЛИНИЧКИ ЛУДИ!

Откако го видовме концептот наречен Ferrari X-Racer, дизајниран од Vincent Montreuil, јас лично се сомневам дека било кој би одбил еден таков поклон. Овој футуристички ѕвер е дизајниран да се трка на патеката (каде што Montreuil верува дека ќе се одржуваат трките еден ден).

Маркетинг

Некои може да го наречат налудничав и каприциозен концепт, но како и да, јас би сакал да видам еден Speed Racer како и дали ќе му се спротивстави на Ferrari X-Racer.

alt

alt

alt

alt

altРазгледајте ги останатите содржини од рубриката Hi-Tech!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button