Огласи
Огласи 2
Престиж

LEGO Porsche 911

Огласи 3

„Lego Techinc car на Sheepo можеби не личат точно како Порше 911 Кабриолет, но за фановите на овие играчки тие се многу повеќе од интересни.“

Ги имаат сите потребни карактеристики – клиповите клипаат, покривот функционира, дисковите се во совршена кондиција. Па доколку сакате да направите едно кругче, џоестикот во рака (кој исто така е LEGO) и спремете се за акција!

{youtube}ZnGj4wxsNZY{/youtube}

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button