Престиж

Ало месечина јави се, овде јупитер!

„Погледнете го овој прекрасен SpaceBook! Доаѓа со два 17.3″ 1920×1080 LED-backlit монитори.“

Потоа со 2.66GHz Corei5 или 1.73GHz quad-core Corei7 CPU, со 8GB RAM, 1GB GTS 250M GPU и Magnesium alloy lid-frame. Па доколку сакате да се почастите спремите нешто повеќе од 2000 $ и одете на EBay! А потоа во кафуле на WiFi. Сите ќе зјапаат во вас, а девојките ќе се палат, бидејќи сте надежен случај…

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button