Престиж

Култните фиќо-вци

„Сликиве со од изложбата на стари автомобили фиат 500 во центарот на Нови Сад по која што започна седумдневната Тура низ Србија со Фиат 500 Италија.“

Инаку се работи за модел на Фијат кој е попознат под името фиќо и кој беше поприлично популарен во 60 години од минатиот век (ова секако дека не го знаевте, нели?). Интересно е тоа што овој реликт кај нас сеуште се сретнува по нашите „сокаци“, па доколку ви се случи тоа денес, би ве замолиле да му мавнете раче на шоферот… Типовите се дел од нашиот балкански ентериер… т.е. вистински шмегџии! :)

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button