Реклама
Престиж

Креативни концепти на коли

Реклама

„Автомобилската индустрија никогаш не мирува.“ Ова постојано го гледаме во новите дизајни на автомобили од сериско производство, а кога пак станува збор за прототипови кои го опипуваат пулсот на пазарот на иднината, тогаш креативноста секогаш оди чекор подалеку. Затоа и ние сега ви подготвивме една галерија од слики на автомобили кои најверојатно нема да ги видите по улиците уште некое време, но во секој случај, добро е да се има во предвид што не очекува во иднина. Некои од креатуриве може и да не ви се допаднат, други пак сосема да ве „напалат“ на она што не очекува. Во секој случај, разгледајте ги моделиве, па формирајте свое мислење.

Маркетинг

Маркетинг

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button