Престиж

Концепт на Ferrari 612 GTO

„Навистина ги обожаваме сите модели на Ферари, но овој концепт на Sasha Selipanov дизајниран за 612 GTO  не турна на земја!“

Токму од тие причини и од големата возбуда можеби е и најдобро овој модел да остане само во фантазијата. Во спротивно би требало да ги предупредиме џандарите да внимаваат кога ќе минуваме низ партизанска!

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button