Реклама
Престиж

Колекција на автомобили од соништата

Реклама

Како и сите вистински љубители на убави коли, и ние поминавме бројни часови размислувајќи што би сместиле во нашата идеална гаража…

Повеќето од нас се присилени да ја ограничат таа листа на желби, но постојат и такви кои своите сништа лесно ги претвараат во реалност.

Маркетинг

Мајкл Факс, основач на компанијата Sleep Innovations, е горд сопственик на овие луксузни автомобили, а неговта колекција разгледајте ја на фотките кои следат:

alt 

Маркетинг

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button