Реклама
Престиж

Проектот Kahn Vesuvius RS300

Реклама

„Погледнете го овој Range Rover Sport, џип којшто повеќе потсеќа на Lambo (Lamborghini) отколку на Land Ro(ver), најмногу поради портокаловата шара која што ја има на сред хауба, на браниците и покривот.“

Маркетинг

Што се однесува до цената, можете да го набавите за само 113.000 долари!!!, а доколку сте некој од екипата на Миленко Шоу тогаш за вас ќе дадеме и специјален попуст.

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Отвори Тефтер, види нешто интересно!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button