Престиж

Јапонец и Lego коцки

„ Јапонец со премногу слободно време и премногу интелегенција. Сето ова е направено со лего коцки.“

{youtube}rWd3vgLaA_M{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button