Реклама
Престиж

U-010: модел на јахта и подморница

Реклама

„Погледнете ја оваа U-010 Undersea јахта со која што од како ќе ви здосади сончањето на палубата, можете да се нурнете во длабочините на морската шир.“

Маркетинг

И доколку сте решени да не им платите на Хрватите или Црногорците паушал што пливкате во нивните води, лесно ќе им избегате… се шти ви треба е само некое милионче (или девојче/момче со ваков чаиз), за да си го дозволите овој луксуз.

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button