Реклама
Престиж

Хромирани Машини

Реклама

„Едноставното префарбување на колите очигледни дека веќе не е модерно….“ Некои луѓе едноставно не се задоволуваат со тривијалности, туку едноставно се „навлечени“ на ексклузивност и можеби помалку ексцентричност. Мислам дека во случајов со автомобилите кои ќе ви ги прикажеме во оваа галерија, станува збор токму за такво нешто. Наводно, на сопствениците на овие „чудовишта“ не им било доволно само да возат машини од неколку илјади кубика, па така решиле да ги обложат со хром. Замислете само колку сончев блесок ќе се одбива кога коливе ќе излезат на улиците по сончево време….

Маркетинг

Маркетинг

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button