Реклама
Престиж

HONDA S 2000 CR – За љубители на спортска вожња

Реклама

Како би им ги земала парите на купувачите, кои инаку ги даваат парите на tuning куќите, Honda уште пред некоја година реши сама да ги тјунира своите престижни roadster-и. Резултатите ќе ви ги покажеме.

Маркетинг

Кратенката CR означува ’Club Roadster‘, односно моделот S 2000 на Honda кој во продажба се појави 2008 година. Автомобилот кој и онака беше ’крш‘, беше додатно олеснет, подот отврднат и доработен, каросеријата засилена и појачана и додадени се аеродинамични делови. Наместо платнен кров, поставен е алуминиумски, а доработена е и целата внатрешност.

Моторот е зголемен на 2,2 литри, со зголемување на силата на сериозни 235 КС. Максималната сила се испорачува при високи 6 800 вртежи, а блокадата настапува дури на 280 km/h. И сето тоа за сосема достапни дваесет и две, три илјади евра. Deal of life time!?

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

Сакате секс? Сакате мода? А брзи коли и рокенрол?
Приклучете се на нашата Facebook страница и сето ова го добивате гратис!

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button