Реклама
Престиж

HONDA REMIX – Слатко (само)убиство

Реклама

Дали Remix-от е наследник на популарниот гроб на тркала, познат како CR-X?

Маркетинг

Затоа што токму тоа легендарно, 990 килограми тешко парче шасија, во коe е збрцан мотор, со силина од 110 КС (дури 160 во 1.6VT верзијата), беше и остана најпопуларниот убиец на автопатите и улиците. Единствено побргу од патот до гаќичките на недолжната сопатничка, беше времето кое што ви е потребно за целиот автомобил да ви се намота околу главата и при најмалиот судир.

Дваесет години покасно излезе и можниот наследник во концептуален облик! „Чиста Honda и тоа до срж, Remix концептот се фокусира на едноставната, лесна и забавна за возење филозофија“, вели John Mendel, потпретседателот на American Honda. „Концептот балансира помеѓу доблестите на спортските автомобили, со прагматизмот на реалниот свет“.

Маркетинг

Што повеќе би додале ние на ова? Дајте ни полна спецификација!!

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button