Престиж

Hellow Kitch: Ferrari 360 кој што ќе ве расплаче

Ова е најневкусниот, а воедно и најбогохулниот обид што сме го виделе до сега, а направено по желба на купувачот, муштеријата.

И доколку сметате дека налепниците со Hello Kitty и логоата на прозорците, ретровизорите, хауба, таблиците, па дури и на ауспусите, се одвратни, тогаш почекајте да видите што сопственикот на ова Ferrari 360 Modena, кое беше забележано во Џакарта, Индонезија,  направил со внатрешноста на овој супер автомобил.. Скокнете за момент внатре и бидете спремни да заплачете. 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button