Огласи
Огласи 2
Престиж

Whaletone Grand пијано

Огласи 3

„Ова е едно од најграндиозните пијана што сме ги виделе досега.“

Направено е од Robert Majkut – Roland дигиталнo пијанo и потсетува на животните од длабочините на морскиот свет. Идеална варијанта за во вашиот салон. Нели? Или пак, можеби, повеќе сакате виолна?! :)

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button