Престиж

GMC PAD – Не ти треба куќа…

Сосема лудо решение за пренатрупаните градски средини: нова генерација на камп – камионет…..

GMC PAD носи решение за досега невиден комфор на живот во возило, со целосно почитување на еколошките норми, сулудо екстремен комфор, дизајнерски намештај и иновативен дизел – струен, хибриден погон, кој работи на два начина. Изгледот, како што можете да видите, му е најсличен на транспортното возило за Star Trooper-и од “Star Wars”, па така PAD е замислен како дом за сите оние кои што често патуваат.

Иако е тешко да му се негира атрактивноста, ние сепак по малку се плашиме од идејата за мобилна куќа, поучени од првата домашна мантра која гласи: вложувањето во недвижнина е најдобра инвестиција. Па затоа се палиме и ложиме на следниот оглас: ’Извонредно комфорен двособен стан од 9 квадрата, во близина на центар, 95 000 евра во готово‘. А PAD, сепак им го оставаме на Америте.

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button