Престиж

Гејмерски кондури

„Погледнете ги овие сајбер кондури од трејлерот на Portal 2.“

Ги препорачуваме за сите оние швалери кои често завршуваат во креветот на ’саканата’ и се под постојан ризик дека треба да скокаат од балконот (во случај да се појави сопругот на саканата). Е со овие сајбер-кондури нивните животи ќе бидат многу посигурни! Истото се однесува и за швалерките и за нивните скокања од кревет на кревет! Со еден ваков производ животот на сите нив ќе им стане песна! :))

{youtube}wX9Sc88qreg{/youtube}

Отвори Тефтер, потпиши се во коментарите!

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button