Престиж

Погледнете го овој футуристички чопер

Модерен чопер, дизајниран од Олкај Тункај Карабулут…

alt

Станува збор за таканаречените Custom моторцикли, а во конкретниов ни пример станува збор за модел кој воедно е и крузер и спортски, со издолжена вилица кои му даваат прав чоперски изглед, додека останатите орнаментални детали оставаат спортски доем.

Овој елегантен уличен моторцикл доаѓа во црно-бела комбинација на бои и ние единствено сме сигурни дека привлекува многу погледи кога поминува по улицата.

alt

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button