Реклама
Престиж

Аукција на Ford GT40

Реклама

„Имате некое милионче за трошење? Да, претпоставував дека имате!“

Маркетинг

Тогаш пријавете се на аукцијата за овој модел на Ford GT40 од 1965 година. Направени се само 12 прототипови, па доколку сакате да бидете еден од оние светци кои што ќе го поседуваат, побрзајте. Заинтересираноста е голема!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

altЗа останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button