Реклама
Престиж

Водата мирува, но не и овие во Фејсбук

Реклама

ФБ пушти нова и чудна апликација?!

Маркетинг

Фејсбук воведе нова апликација, Facebook Poke, која што доколку ја активирате додека испраќате фотографии од вашиот телефон,  сите траги што водат до вашиот телефон же бидат уништени за 10 секунди. Со други зборови, ќе испраќаме „самоубиствени“ снимки, пораки и фотографии, кои по 10 секудни, ќе бидат избришани!

Дали имате идеја за што може да ви користи нешто вакво?

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button