Престиж

Електричен Суперавтобус

„Здодевно ви е од возење во двокатни автобуси?“

Тогаш дали би гласале за влада која што ќе донесе вакви автобуси во вашиот град? Тие повеќе личат на спортски автомобил и покрај тоа што можат да соберат 23 патника.

Овој Електричен Суперавтобус е измислен од физичарот д-р Wubbo Ockels и очекувајте во блиска иднина тие да бидат единственото превозно средство што ќе го добиете доколку немате свое сопствено летало!

{youtube}o69IxYmHeuw{/youtube}

altОтвори Тефтер, прочитај нешто интересно!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button