Престиж

Еко мобил на иднината

„Погледнете го овој чудесен Ecco мобил на NAU кој може да го наполнете со струја на 240 волти.“

Неговиот покрив акумулира соларна енергија, директно од сонцето, па кога ќе ве стемни во вашата мобилна соба ќе имате онолку светлина колку што ви е потребно и тоа бесплатно! Да. Да. Добро дојдовте во светот на иднината!

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altЗа останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button