Огласи
Огласи 2
Престиж

Woodward Dream Cruise – коли со мускли и стероиди

Огласи 3

„Веќе ви го преставивме овој класичен ивент во автомобилските трки – Woodward Dream Cruise.“

Во продолжение ќе ви објавиме галерија од колите учеснички – но со набилдани мускули. И сега, замислете си дека сте една среќна фамилија, која што пред дестетина години добиле зелен картон и заминале во САД. Вашиот татко, глава на фамилијата, добил од бившиот бос еден ваков автомобил како подарок поради довербата што овој ја имал во него, и сега, вие, сите заедно, се наоѓате во Детроит и си правите кругчиња некаде по Woodward авенијата. Интересно, но не баш патриотски! Нели?

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button