Престиж

Даска за сурфање на батерии

„Погледнете ја оваа даска за сурфање. На неа има поставено пропелер кој што може да ве забрза до цели 20 км на час.“

И што е најинтересно од се со оваа даска за сурфање можете да управувате преку едно едноставно копче, и за тоа не ви е потребно ниту дозвола, ниту пак 0 промили во крвта.

WeveJet пред се е наменет за почетници кои покрај сурфањето на интернет би сакале да пробаат и сурфање на вода!

{youtube}J2CWgyLp1P4{/youtube}

altЗа останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button