Престиж

Daredevil моторцикли

2011 Ducati Superbikes имаат нови линија која и пркоси и на самата Смрт!“

Оваа нова линија беше претставена на The INTERMOT International Motorcycle Fair во Келн, Германија. Овие екстра опремени „ѕверки“ од машини, со најмодерна технологија, со сигурност ќе го излудат секој љубител на мотори.

Во линијата  2011 Ducati Superbikes влегуваат моделите Ducati 1198, 1198 SP и 848EVO. Со импресивни 971 вртежи на моторот во секунда и Ducati traction control, овие примероци се нешто кое дефинитивно не саката да го пропуштите.

alt

alt

alt

altПогледнете ги останатите содржини од рубриката Hi-Tech!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button