Огласи
Огласи 2
Престиж

Cote d’Azur – Шминкерска генијалност

Огласи 3

Pluriel на Citroen e генијален пример за конструкција на мултифункционално возило, само ја навлекува летната облека.

Cote d’Azur има седишта во комбинација на кожа и единствена пругаста ткаенина, кожа на воланот, проѕирна глава на менувачот и сета сила на алуминиумските детали од внатре и од надвор. Pluriel е се уште единствен по можноста за удобно возење на сите четворица патници, а овозможува и спуштање на задните седишта за товар на jet-скии или армија на разголени риби од соседните ни земји (или од североисточните ни сестрински држави), на патот од диско до апартманот. Додатен здив на ексклузивност е називот поради кој во Bentley сигурно скокаат од среќа: нивниот престижен cabrio модел се вика Azure.

alt

alt

alt

Сакате секс? Сакате мода? А рокенрол и сеир?
Приклучете се на нашата Facebook страница и сето ова го добивате гратис!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button