Престиж

Citroën C2 SQ PLUS – Минус памет

Наместо на ’безвезалниот‘ Lamborghini Gallardo, добивката на лото можете да ја потрошите на Citroën C2 SQ Plus.

Оваа уникатна преработка настанала за потребите на презентацијата на дизајнерските достигнувања на до тогаш малата англиска фирма, а најголемата пара е потрошена на аудио составот Alpine и вистинското сребро со кое што е премачкана каросеријата. Alien-скиот C2 може да се нарача само од фабриката директно. Цената? Права ситница: околу 130 000 евра!

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine бесплатно на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button