Огласи
Огласи 2
Престиж

Cabrio + Roadster + Coupe = ASTRA GT

Огласи 3

Ако никогаш не ви паднало на памет да возите нешто од Opel, ние ви даваме и повеќе од квалитетна причина за преиспитување на ставовите.

Добар размер помеѓу цената и добиената конкуренција и квалитетот има само кај Јапонците: 40 000 евра за 260 коња и 250 километри на час. Astra-та ја носи на себе легендарната GT значка, која што пред повеќе од 30 години го украсуваше најпознатиот спортски модел на Opel на сите времиња, но овој пат со целата модерна equipment ’зврцана‘ по капакот на хаубата и во шасијата.

Причините за оптимизам почиваат во задниот погон и странично осовински поставениот 2.0 мотор, кој што до 100-ка забрзува за 6 секунди! Се произведува во пријателската земја САД, а уште од самиот почеток на продажбата во средината на 2007г. – оди како алва. Видете ги фотографиите и веднаш ќе ви стане јасно зошто…..

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button