Престиж

Автомобилиште Donkervoort D8 GTO

Donkervoort  e машина, т.е. автомобил кој што можете да го саката или мразите, но едноставно не можете да застанете против него!

Станува збор за „авотомобилиште“ со мотор од Ауди, а направен е од карбонат и поради тоа има многу мала тежина. Па доколку мислите дека живеете на ризично подрачје, ова е вистинскиот автомобил за вас.

Што се однесува до цената пак, таа изнесува САМО 140.000 долари.

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button