Реклама
Престиж

Патување во иднината!

Реклама

„Пред некое време имавме прилог за концепти на коли за во иднината – но малку подалеку – сега ќе ви прикажеме нешто што би требало да се случува за две до три години.“

Маркетинг

Станува збор за изјавата што пред околу еден месец ја дадоа главните луѓе од (пред сé) Европските производители на автомобили, на еден симпозиум во Berlin, каде исто така покажаа некои модели кои се влезени во сериско производство. Според нив, за околу две години, сите коли ќе бидат направени во овој стил. Од она што може да се види од фотографиите, иднината изгледа навистина импресивно. Погледнете те го и вие она што не очекува за во најблиска иднина.

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button