Реклама
Престиж

Спортски автомобил на иднината: BMW i8, Spyder Concept

Реклама

Првите ексклузивни спортски автомобили германскиот BMW ги најави за три години ширум светот…

Изгледот на тие електромобили на иднината најверно од сите ни ги доловува BMW i8 Spyder Concept, за кого се тврди дека е верна копија на серискиот модел BMW i8 Coupe.

Маркетинг

Како љубителите на спортски автомобили ќе ја прифатат оваа економична и еколошки освестена верзија, останува да видиме веќе во 2015 година. До тогаш разгледајте ги фотките од она што допрва доаѓа.

alt 

Маркетинг

alt 

alt 

alt 

alt 

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button