Престиж

Автомобил за во 2014: Jensen Interceptor

„Љубителите на олдтајмери со нетрпение ја очекуваат реинкарнација на супер-автомобилот Jensen Interceptor.“

Се работи за ГТ верзија на овој автомобил која што ќе биде произведена во 2014 година во UK. Засега не знаеме многу нешто за овој концепт, освен дека потсетува на автомобилите дизајнирани во 60 – тите и 70 – тите, дека ќе има четири седишта и супер алуминиумски бандажи.  Погледнете и доколку ви се „бендиса“ кликнете Like!

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button