Престиж

Што вози синот на Форд?!

„Автомобилов (1934 Model 40 Special Speedster) е спортскиот автомобил на Edsel Bryant Ford, синот на човекот кој што ја создаде компанијата Ford, Henry Ford.“

Дизајнерското решение е на E.T. Gregorie. Погледнете и доколку некаде низ улиците во вашето маало, го видете ова автомобилче во рацете на некој гастербајтер, треба да знаете дека е истото, бидејќи во светот постои само еден ваков модел. Тоа значи дека синот на Henry Ford дошол во посета на вашиот град. :)

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button