Престиж

Австралиска Gangsta лимузина

Bufori Geneva е ултра луксузен автомобил за модерни гангстери.“

Оваа лимузина за прв пат е претставена на еден од најголемите саеми за автомобили – Женевскиот, при што дизајнерите очигледно секој чекор внимателно го планирале. Па така на беспрекорната машина што ја презентираат, како додаток за поголема популарност на саемот, и го дале и името според градот домаќин. The Bufori Geneva е „Ози“ одговор на врвниот автомобилски луксуз. Моделот изгледа како враќање 75 години назад во времето на гангстерите од Chicago, но со временска машина. Опремена е со мини бар, фрижидер за шампањско и со мал подвижен сад за греење на вода – за да не се пропушти попладневниот чај.

Друга кул карактеристика на Bufori-то му е Chrysler-овиот SRT Hemi V8 мотор, што го прави вистински змеј под хаубата. Па така ако планирате да купите еден ваков ѕвер, подобро порачајте го веднаш, бидејќи е планирано да се направат и пуштат во продажба само 60 „парчиња“ годишно.

Geneva исто така има и цел спектар на електронска опрема, која вклучува модерни електронски ѕвончиња и свирка и адаптивен крстосувачки контролор, предупредување пред поаѓање и армиско ноќно светло.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button