Огласи
Огласи 2
Престиж

Audi R8 GT Spyder – кола за мерак

Огласи 3

„Погледнете ја отворената верзија на R8 Spyder со забрзување од 0 до 60 за само 3.8 секунди.“

Запомнете: доколку сте 334 –от купувач по ред, вие нема да можете да си го дозволите овој мерак и да праштите со ова чудо низ нашите македонски сокаци, бидејќи моделов е лимитиран на 333 парчиња. Па, побрзајте… 

{youtube}6RQtzi_W_04{/youtube}

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button