Престиж

ASUS Lamborghini компјутер!

„Погледнете го овој Notebook на фирмата Asus! Дизајнот е инспириран од линијата на автомобилите Lamborghini.“

Доколку сакате да го имате овој компјутер на вашата работна маса, за него ќе треба да одделите 2269 долари. А што ќе добиете? Прекрасна машина со  Sandy Bridge i7 CPU, 15.6 инчи екран, 3GB GeForce GTX 460M GPU, и диск со капацитет од 1.5TB! Што се однесува до бојата, таа може да биде црна или портокалова.

alt

alt

alt

alt

alt

altОтвори Тефтер, прочитај нешто интересно!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button