Реклама
Престиж

Авто-мото: Aston Martin Super Sport

Реклама

„Видете го овој модел Aston Martin Super Sport Limited Edition, кој што можат да ви го продадат за убав ќеш од само €7,500,000 (US $9.6M).“

Маркетинг

Направени се само 8 вакви прототипови, па доколку се уште сакате да ги имате овие „950 луди коњи“ во вашата гаража, тогаш обидете се да го раситнете вашиот буџет. И треба да знаете дека само на тој начин ќе бидете вистинска ѕверка! Сето друго поминува речиси незабележливо!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button