Реклама
Престиж

Антагонист – луксузен глисер, произведен во Србија !

Реклама

Српската компанија Art of Kinetik направи 11,2 метри луксузен дрвен глисер, кој достигнува брзина од 42 чвора…

Оние кои го ’подигаат‘ и му даваат сила на „Антагонист“ се два Yanmar 8LV-370 агрегати, местата за седење се облечени во Xtreme Martimo кожа, а под палубата се наоѓа простор со купатило и работно биро.

Маркетинг

Бродов е направен од цврсто африканско махагони дрво, а доволно е голем за осум луѓе комотно да функционираат во него.

alt 

Маркетинг

alt 

alt 

alt 

alt 

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button